Pool/Darts

Pool, snooker en darts bij hét poolcentrum van Sliedrecht

Op zoek naar een adresje waar je gezellig kunt poolen, snookeren of darten? Kies The Moonshine ShooterS als jouw vaste stek en vertoef in het leukste poolcentrum van Sliedrecht en omstreken. Onder het genot van een drankje en de beste muziek kun je bij ons zowel vriendschappelijk als competitief een pijltje gooien of een balletje stoten.

Complete en sfeervolle inrichting

Ons poolcentrum maakt deel uit van het muziekcafé en is volledig uitgerust voor een potje darts, carambole, pool of snooker. We beschikken namelijk over 6 pooltafels, 2 snookertafels, een carambole biljart en 4 dartbanen. Natuurlijk verkeert de poolzaal verder in gezellige sferen met sfeervolle zitjes. Bovendien staat de ruimte garant voor sportiviteit. Kom langs samen met vrienden, collega’s of familie of knoop gewoon een gesprek aan met de andere gasten voor een ongetwijfeld leuke en geslaagde avond! Wat je ook doet, bij The Moonshine ShooterS nabij Dordrecht ben je verzekerd van een memorabel uitje.

 

Vraag gerust naar de mogelijkheden of verkrijg meer informatie door contact met ons op te nemen. Je bereikt The Moonshine ShooterS in Sliedrecht via het telefoonnummer 0184-426222. We hopen jou en je gezelschap snel te mogen verwelkomen in ons poolcentrum!